SELAMAT DATANG di MIRACLE MAGIC SHOP

Selamat datang dan Terima Kasih anda telah berkunjung ke web kami

Miracle Magic Shop menyediakan berbagai macam alat sulap dan video tutorial & show sulap yang dapat membantu anda untuk mempelajari sulap. Semua produk alat sulap akan disertai instruksi manual maupun instruksi berupa video.

Miracle Magic Shop merupakan sebuahToko Online yang menjual berbagai macam alat-alat sulap dan video tutorial & show sulap yang akan membantu anda untuk mempelajari seni sulap.

Harapan kami adalah dapat membantu anda untuk mempelajari dan mengenal lebih jauh apa yang disebut dengan Seni Sulap ini.

Saat ini Miracle Magic Shop hanya melayani pembelian secara online yang siap melakukan pengiriman barang yang anda order ke seluruh Indonesia dan Miracle Magic Shop tidak memiliki counter fisik.

Tidak ada hal yang lebih menyenangkan buat kami jika anda yang telah berkunjung ke web kami dapat berkunjung kembali.

Jika ada pertanyaan seputar produk atau jika anda membutuhkan informasi lainnya, silahkan menghubungi kami di no telp :

* 081910293132 (XL)

* 02291671322 (Esia)

Atau bisa melalui email ke : miraclemagicshop@gmail.com

HOT PRODUCT :

Collin McLeod – Opening MIND

HARGA Rp. 100.000,- (4 DVD)

The Effect
Every generation has a true innovator who brings his own unique vision to bear on the art of mentalism and creates material that seems to defy explanation. Alakazam Magic is proud to introduce the newest member of this elite group: Colin McLeod.

Combining his very modern sensibilities for cutting-edge prop-free methods with a clarity of performance that leaves audiences speechless with wonder, Colin has developed a repertoire of contemporary mentalism which is the envy of all who’ve seen it.

Now for the first time on this 4-disc set Colin reveals the methods, techniques and thinking behind some of his most incredible effects. This is stand-up and close-up material that will empower you to mystify your audiences with some of the most compelling mentalism you will ever learn.

Stand-Up:

Bookless Test
Colin’s brilliant opener where he predicts a thought of word from an imaginary book. And yes, the prediction is printed, not nail-written.

Quite Wordy
A clever new psychological word-force for the whole audience, leading into what will become the standard impromptu book-test handling.

Chair Test
An exceptionally clean and direct chair-test, where process is kept to an absolute minimum. It features three distinct climaxes which build to an incredible finale.

ACAAN
This is the one! No gimmicks, no sleights, no pre-show, no stooges. An anytime, anywhere, any deck method has to be seen to be believed. One number + one card = one miracle.

Where’s the Money?
A bank-note and serial number divination effect, which introduces Colin’s innovative hands-off system for identifying which one of five spectators is hiding an object. 100% accurate, with no electronics and no prevaricating!

Will ESP Cards Match
Becker’s classic ‘Will The Cards Match’ reworked for stage and incorporating a sure-fire prediction.

Lo££ery
Colin’s favourite effect! A purely psychological influence effect which is the perfect answer to the question, “Can you predict the lottery?” A future-classic…

Winning Numbers
Following on from Lo££ery, this revolutionary handling of ‘Sneak Thief’ turns the effect on its head by allowing you to reveal every spectator’s chosen number!

Newspaper Tear Routine
A stunning prediction of a single word from a freely chosen piece of newspaper. It involves the entire audience, with every decision made outside of your control. Nevertheless the chosen word is predicted in a totally entertaining way.

Close-Up:

Result
A stack of un-gimmicked billets become an accessible and totally practical tool which can be used to easily and openly predict anything.

Furtive Switch
A one handed, invisible billet switch that drags billet switching into the 21st Century and makes it completely practical for the real world.

Bolder Business
Colin teaches his handling for a drawing duplication which uses more than a stack of billets, a pen and chutzpah.

Serial Prevaricator
An entire close-up routine for revealing who is holding a borrowed, folded bank note and which hand they are holding it in. It concludes with the divination of the serial number from across the room.

Kolintrol
A powerful extension of Knepper’s ‘Kontrol’, which Colin has developed over hundreds of performances. He correctly predicts the actions a spectator will make, even though they are given lots of opportunity to change their mind as many times as they like.

Double Card Thought Projection
This routine is the main reason Colin uses cards in mentalism. The spectator reads the performer’s mind and the performer reads the spectator’s. A truly simple and direct mindreading demonstration using playing cards.

Iklan

12 Tanggapan to “SELAMAT DATANG di MIRACLE MAGIC SHOP”

  1. wah ini kalo mau belajar sulap ngg usah jauh berguru cukup beli DVD di SINI aja apsti DIJAMIN bisa menguasi sulap dengan mahir selain itu hargax juga MURAH banget…di jamin

  2. Tangguh Perdana Putra Says:

    Miraclemagic RECOMMENDED SELLER bgt,koleksi video lengkap,harga terjangkau banget lagii,udahh gitu penjual ny ramah dan bisa ditanya tanya lagi,dan gag ketinggalan Miraclemagic bonus ny juga melimpahhh bUaaangett. Ni Buat para magician atau yang mau belajar sulap gua saranin dehh beli di sini aja ,di jamin kalau mesan di sini gag bakalan rugi dahh,,,,
    Buat miraclemagic ditunggu update video selanjut ny nihh,,,,
    Pokok ny miraclemagic ,MANNTTAABBb,,,

  3. keren,.. gw udh beli berkali2,.. barang sampai cepat,.. vid nya keren2,.. gw br tau ni jual alat sulap jg,nti kpn2 gw pasti order lagi d,..
    -enjoy your life with magic-
    rexa mind illusionist

  4. nyoook shooppping in here . . .

  5. aku belum bisa komentar,aku mau pesan dulu, kalau memang memuaskan aku akan posting lagi ke sini …

  6. aku udah beli, 60 judul 100 ribu, biaya kirim ke palembang 15 ribu, kiriman sampe palembang cuma dua hari, so … kiriman memang cepat sampe, and BRO CHRIS emang enak diajak konsultasi … semoga sukses … bro …

    agoes wong palembang …

  7. thanks bro untuk udah ngasih harga super murah….
    siipp, sipa jadi langganan… btw yang copy ori juga dimurahin lah bro… 10rbuam kek. biar kita juga ngambil… hehehehehe…
    sekali lagi thanks bro….
    baravo magic indonesia…….

  8. hansen fernan Says:

    Toko sulap online yang bagus.
    Sudah sampai di tempat dengan tepat waktu, paling mengerti yang customer mau.

    Bukankah banyak toko online sulap tapi hanya miracle yang patut buat langganan.
    Kamu-kamu yang tertarik sulap, mendingan buruan beli tutorial di miracle.

  9. Saya puas dengan layanan Miracle Magic Shop. Pengiriman cepat, rusak diganti tanpa komentar. Bonus memadai! Mister Lie.

  10. Layanan nya memuaskan BRO,DVD nya juga ok2..sms2nya dibales cepet bgt trus pelayanannya ramah bgt…keren dah broo..sukses yahhh….
    sukses in MAGIC too^^

  11. bro, barang udah nyampe nih..
    enak banget deh belanja ama bro yang satu ini, orangnya super ramah dan kalo kita nanya gak sungkan untuk jawab..
    thanks ya bro..
    tar gua bakal pesen lagi..

  12. Hello, i feel that i noticed you visited my website thus i got here to return the want?.I am attempting to in finding issues to improve my web site!I suppose its adequate to use some of your ideas!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: